Скрепителни изделия | Полимербетон | Solid Surface

За Руболт

"РУБОЛТ" АД е акционерно дружество с мажоритарен собственик "Индустриален капитал холдинг" АД .
"РУБОЛТ" АД е един от основните производители на крепежни елементи в България. Фирмата има 70 - годишни традиции в производството на болтове, гайки, винтове, нитове, шпилки и др. в съответствие с БДС, DIN, ISO и ANSI. Изделията се изработват чрез студено-пластична деформация, характеризираща се с точност на параметрите, висока производителност, възможност за изработване на широка гама сложни изделия. Крепежните елементи получени по този метод в сравнение с универсалните методи на стружкоотнемане са в пъти по-евтини. Номенклатурата на фирмата е над 1600 вида скрепителни изделия.

Заедно с развитието на основната дейност - крепежни изделия, в началото на 2003 година се обособи нов участък за производство на капаци и решетки за улични оттоци от полимербетон.

Полимербетонът представлява композитен материал, получен чрез напълване на течна ненаситена смола с инертни пълнители с различен гранулометричен състав. Този композитен материал, заедно с подходяща арматура има много добри физико-химични и механични показатели. Други предимства на изделията от полимербетон са много добрия външен вид, атрактивната цена и факта, че не представляват никакъв интерес като вторична суровина.


ГАМА НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 
Номенклатурата на основните групи скрепителни изделия обхваща
:
   
болтове; винтове; гайки; винтове за дърво; нитове; шпилки; шайби
.
 
Основните групи изделия от полимербетон и изделия по технология solid surface са
:
   
капаци и рингове за кабелни шахти - лек тип; капаци и рингове за улични ревизионни шахти - тежък тип; дренажни канали и решетки ; подпрозоречни первази, плотове и изделия от полимермрамор.
  Услуги:
   


галванично поцинковане на дребни детайли; механични услуги.


За Руболт | Карта на сайта | Контакти | ©2006 Руболт АД