Produse


 

 

 

 

 

           "Rubolt" SA este un producător principal pe piața bulgară, comercializând o gamă largă de elemente de fixare cu dimensiuni de la M4 până la M12, precum și produse din beton polimer

            Nomenclatura principalelor grupuri de elemente de fixare, produse de "Rubolt" SA, cuprinde: bolțuri, șuruburi, piulițe, șuruburi pentru lemn, nituri, ştifturi, șaibe şi articole speciale – în total peste 1600 de tipuri cu dimensiuni de la M4 până la M12 milimetri.

 

            Începând cu anul 2003, "Rubolt" SA din Ruse, s-a extins prin producția articolelor din beton polimer: limitatoare pentru parcări (stâlpi antiparcare și bile antiparcare); capace grele pentru guri stradale de scurgere; grătare pentru guri stradale de scurgere; capace ușoare pentru guri de trotuar; canale de drenaj; articole pentru construcții (glafuri, praguri și altele).


            În afară de produsele din beton polimer, „Rubolt” SA oferă și articole fabricate după tehnologia „Solid Surface” (piatră compozită). Materialul obținut astfel este un înlocuitor perfect pentru granit, marmură, onix. Turnat în vid, acesta are o structură îndesată, nu absoarbe apă și grăsimi, nu arde. Se întreține ușor. Este potrivit pentru fabricarea de blaturi de bucătării și chiuvete, băi, localuri publice. Se utilizează pentru plăci decorative pentru fațadă și interior.